فعالین انجمن های اسلامی در مورد رسانه ملی چه می گویند (2)

چرا سازمان از مناظره های آزاد می ترسد؟

zarghami (1)

چرا سازمان از مناظره های آزاد می ترسد؟ مگر اول انقلاب بزرگان ما در همین صدا و سیما با کمونیست ها و دیگر جریان ها مناظره نمی کردند؟ مگر ما از آن مناظره ها ضرر کردیم؟ امروز هم برای کشور لازم است همانطور که در دوره 8 ساله ی احمدی نژاد هم لازم بود اما دریغ از چند مورد. حتی به فعالین دانشجویی در این زمینه اجازه داده نمی شود. برنامه ای ساخته شده است تحت عنوان «حذف و اضافه». اولا برنامه را تولیدی پخش می کنند ثانیا تمام حرف های دوستان ما را سانسور می کنند! خب چرا می...

خطری که در کمین است :

تبدیل وضعیت «رسانه ملی» به «رسانه ی حکومتی» (۲)

RTEmagicC_z11.jpg

ه اعتقاد نگارنده ادامه ی وضعیت موجود باعث بروز شکاف و بی اعتمادی روز افزون جامعه نسبت به این رسانه می شود و به فراخور آن، این امر باعث تبدیل وضعیت «رسانه ملی» به «رسانه ی حکومتی» خواهد شد که مسلماً در طراز جمهوری اسلامی که خود را متکی به آراء عمومی می داند نخواهد بود.

فعالین انجمن های اسلامی در مورد رسانه ملی چه می گویند (1)

«حفظ نظام» رمز عبور از مواقف آخرت نیست!

zarghami

امیداورم مدیریت جدید رسانه ملی با نگاهی به گذشته از نگاه ها و قضاوتهای مردم بر روسای سابق عبرت گرفته و شیوه ای مردم دارنه تر و اخلاقی تر در مدیریت صدا وسیما اتخاذ کنند و به یاد داشته باشند که "حفظ نظام" رمز عبور از مواقف آخرت نبوده و نمی توان به این بهانه حقی را پایمال کرد و حقیقت را قلب کرد.

بررسی کارنامه عزت الله ضرغامی

فراز و فرود عزت

n00012167-b

‌ای کاش به جای شبکه‌های چهار، آموزش و مستند، یک شبکه با موضوع علم و فرهنگ و دانش ‌داشتیم و برنامه‌های پرباری به روی آنتن آن می‌رفت و‌ ای کاش به جای شبکه‌های تماشا، آی فیلم و نمایش، یک شبکه مختص فیلم و سریال ‌داشتیم که مجبور به تکرار فیلم‌ها و سریال‌ها نباشند.

صدا و سیما در :

آخرین پلان «عزت»

14-1-19-225715zarghami

ایجاد شبکه‌های متعدد تلویزیونی و بالابردن کیفیت تصویر صداوسیما و ارتقای سیستم از آنالوگ به دیجیتال و HD و بردن آنتن‌های شبکه‌های تلویزیونی به غیرقابل‌ دسترس‌ترین نقاط کشور از نقاط مثبت پرونده او بود که در مقابل نگاه یکسویه و جناحی سازمان صداوسیما و سپردن برخی برنامه‌ها به چهره‌های خاص و حذف برخی چهره‌ها و نام‌های فرهنگی -سیاسی از صداوسیما پرونده او را خاکستری می‌کند.

خطری که در کمین است :

تبدیل وضعیت «رسانه ملی» به «رسانه ی حکومتی» (۱)

Big-1391-06-1302062501042432230107211241681938220114159

عزت الله ضرغامی بیش از 10 سال است که سکاندار این رسانه است و حالا به ایستگاه آخر قطار مدیریت خود رسیده است. وی که علاقه ی شدید خود به احمدی نژاد را از همان سال 85 با نام نهادن یکی از استودیوهای سازمان به «احمدی نژاد» رسما و علنا اعلام کرده بود در ادامه نیز برخلاف عمده ی اصولگرایان به محبوب خود وفادار ماند و در آخرین روزهای زعامت احمدی نژاد نیز مراسم با شکوهی برای بدرقه ی او بر پا کرد.

امام خمینی (س) :

از این وضع رادیو – تلویزیون خوشم نمی‌آید

85_2

. من مدتهاست که وقتی می‌بینم رادیو - تلویزیون را هر وقتی بازش می‌کنم از من اسم می‌برد، خوشم نمی‌آید. ما باید به مردم ارزش بدهیم، استقلال دهیم و خودمان کنار بایستیم و روی خیر و شرّ کارها نظارت کنیم. ولی اینکه تمام کارها دست ما باشد، رادیو - تلویزیون دست ماها باشد، اما آن بیچاره‌ها که کار می‌کنند هیچ چیز دستشان نباشد، ولی ما که هیچ کاره هستیم دست ما باشد، به نظر من این صحیح نیست.

گفتگو با حجت الاسلام قوامی، عضو سابق شورای نظارت بر صدا و سیما:

دوگانگی در تفسیر «نظارت» بر صدا و سیما و «نظارت» بر انتخابات

gavami

نماینده مجلس ششم درباره تفاوت نظارت استصوابی و استطلاعی در قانون جمهوری اسلامی تصریح کرد: واژه نظارت در قانون اساسی دو بار به کار رفته است، یکی نظارت شورای نظارت بر صدا و سیما و دیگری نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس و ریاست جمهوری. این واژه یکسان در مورد شورای نگهبان تعبیر به استصوابی شده است اما در مورد شورای نظارت بر صدا و سیما استطلاعی.

حسن فکوری:

جای خالی «رسانه»ی ملی

saeda v sima (3)

اینکه رسانه ملی خود به طور مستقیم تشخیص می‌دهد که عنوان کردن چه معضل یا مشکلی به صلاح است و کدام نیست، عملاً شخصیت «رسانه» بودن را از آن گرفته. این موضوع باعث شده مدیران، مسئولین و مجریان صدا و سیما بیشتر از آنکه به دنبال پیگیری مطالبات مردم باشند، با خودسانسوری و سکوت در قبال قضایای مختلف تنها به حفظ موقعیت فعلی و حاشیه امن خود باشند.

رسانه ضرغامی به اعتماد ملی چندان نیازی ندارد!

ddd

یاد‌آوری چندین باره این نکته بدیهی و ابتدایی است که «عصر ارتباطات» به دوران مونولوگ، کاملا خاتمه داده است، دوره دیالوگ مدتهاست بر رسانه‌های دنیا حاکم شده است، شما اما همچنان عاشق سینه چاک تک‌صدایی هستید. این به این معناست که همچنان، عصر ارتباطات را برنتافته‌اید و در افکار اختصاصی خود و دوستان اصولگرایتان غوطه‌ورید.

دیدگاه امام خمینی نسبت به خبر و خبررسانی رسانه های جمعی

68_55

واقع آن است که آن قدر که پابرهنه‌ها به رادیو - تلویزیون حق دارند، ما نداریم. این یک واقعیت است و تعارف نیست؛ واقع این است که آنها این نظام را درست کرده اند و این نهضت را به وجود آوردند؛ همین جمعیت هستند که پیروزیها را به دست آوردند؛ از قشر بالا کسى در این مسأله حقى ندارد. البته ما هم در اصل مطلب شرکت داشته ایم، اما حق با آنهاست.