۱۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۴ نماینده اردبیل خبر داد:

جزییات بازجویی از معاون اول احمدی‌نژاد

حالا کمتر از دوماه از پایان دولت دهم رحیمی در مورد مسایل بیمه ایران مورد بازجویی قرار گرفته و یکی از نمایندگان مجلس خبر می‌دهد فرزند او هم در این مسایل نقش داشته است باید دید پایان پرونده هشت‌ساله بیمه ایران و محمدرضا رحیمی در روزهای آینده چه خواهد شد.

rahimiمبارزه (رسانه تحلیلی خبری دانشجویان خط امام): احضار و بازجویی از محمدرضا رحیمی تایید شد. نماینده اردبیل با بیان اینکه یکی از متهمان اختلال در بازار ارز به ارتباط خود با فرزندمعاون اول رییس‌جمهور سابق اعتراف کرده است، گفت: شنیده‌ام که رحیمی برای رفع ابهام درخصوص پرونده ایران و اختلال در بازار ارز مورد بازجویی قرار گرفته است.

کمال‌الدین پیرموذن، عضو کمیسیون صنایع مجلس درخصوص بازداشت معاون اول رییس‌جمهور سابق به مهر گفت: تا جایی که اطلاع دارم درخصوص بیمه ایران و اخلال در بازار ارز برخی اطرافیان رییس‌جمهور سابق دست داشتند. او با بیان اینکه «البته نمی‌گویم نقش آنها بسیار تاثیرگذار بوده است» گفت: در اعترافات یکی از پنج، شش نفر اصلی که باعث اخلال در بازار ارز شده‌اند به این موضوع اشاره شده است که وی که کردزبان نیز می‌باشد با فرزند آقای رحیمی در این خصوص ارتباطاتی داشته است. پیرموذن افزود: کسانی که این اخبار را برای من نقل کرده‌اند افراد مورد وثوقی هستند و شنیده‌ام که به دلیل ابهاماتی که درخصوص عملکرد معاون ‌اول رییس‌جمهور سابق درخصوص بیمه ایران و مسایل ارز وجود داشته است وی برای رفع ابهام مورد بازجویی قرار گرفته است.
عصر خبر هم دیروز نوشت: «اطلاعات رسیده حاکی است روز چهارشنبه هفته گذشته در جریان رسیدگی به یکی از پرونده‌های مهم کشور، یکی از مقامات دولت قبل احضار شده تا بررسی قضایی از وی انجام شود. آنطور که «عصرخبر» نوشته در جریان این احضار و بررسی قضایی، یکی از نزدیکان وی که او نیز دارای سمت مهمی بوده احضار و مواجهه حضوری صورت گرفته که به دلیل تناقضات فراوان میان اظهارات پیشین و فعلی هر دو مقام برای مدتی تشنج ایجاد شده و حتی تا مرز درگیری فیزیکی نیز پیش رفته‌اند.
این مقام مسوول و همکارش روز شنبه هفته جاری نیز احضار و مورد تحقیق قضایی قرار گرفته‌اند که البته تحقیقات همچنان ادامه دارد. ماجرای بیمه ایران و محمدرضا رحیمی بیش از هشت سال است ادامه دارد. اوایل سال ۱۳۸۶ محمود احمدی‌نژاد ناگهان تصمیم گرفت تمام مدیران بیمه ایران را برکنار کند. این تصمیم او پس از آن اتخاذ شد که گزارشی از سوی رییس وقت دیوان محاسبات (محمدرضا رحیمی) به وی ارایه شد که در آن از تخلفات گسترده در بیمه ایران خبر می‌داد. بعد‌ها مشخص شد گزارش دیوان محاسبات درباره تخلفات، اشتباه بوده است. به گزارش رسانه‌ها گویا وجود فساد اقتصادی در بیمه ایران محرز بوده اما مفسدان اصلی، افراد برکنار شده نبودند بلکه آنها به دلیل گزارش غلط از کار برکنار شدند. الیاس نادران نماینده اصولگرای مجلس که طراح تحقیق و تفحص از دیوان محاسبات تحت ریاست رحیمی در مجلس هفتم بود، پس از اعتراض به موضوع مدرک دکترای رحیمی در فروردین ماه سال‌جاری، افشاگری گسترده‌ای علیه او را با اتکا به ماجرای موسوم به «حلقه خیابان فاطمی» آغاز کرد.
او در حاشیه جلسه علنی مجلس گفت: «رحیمی رییس «حلقه خیابان فاطمی» است که در مورد منابع فاسد و توزیع آنها تصمیم‌گیری می‌کرد و تقریبا تمام اعضای این حلقه به جز وی دستگیر شده‌اند و اینکه کسی را به دلیل مسوولیت اجرایی مستثنا کنند، نه عادلانه است و نه اقدامی درست.» در نخستین جلسه رسیدگی به این پرونده در دادگاه که در تاریخ هشتم اسفند ۱۳۸۹ برگزار شد، نماینده مدعی‌العموم گفت که در پرونده اختلاس شرکت بیمه ایران، چند نفر از مدیران این شرکت در شعبه‌های کرج و فاطمی تهران، مبالغی را به طور غیرقانونی از حساب شرکت بیمه‌ ایران برداشت کرده‌اند. او افزود متهمان پرونده، این کار را «با به کاربردن ترفندهای گوناگون مانند صدور دوچک بابت خسارت و دیه در یک پرونده (یکی برای زیان‌دیده و دیگری برای خود)، تشکیل پرونده‌های خسارت واهی، صدور چک‌هایی به نام بستگان و آشنایان خود به‌عنوان زیان‌دیده و عدم‌واریز حق بیمه برخی بیمه‌گذاران» انجام داده‌اند. از طرف دیگر توکلی نماینده مجلس نیز اتهام رحیمی را تایید کرد و در یک برنامه زنده تلویزیونی گفت: پرونده بیمه متهم گردن کلفتی دارد که معاون رییس‌جمهور است. اما نادران که به خاطر شکایت دولت دهم، پایش به دادگاه هم باز شد، از‌‌ همان ابتدا خواهان رسیدگی به اتهامات رحیمی بود. اما اتهامات وارده تنها متوجه رحیمی نیست، نادران در نامه‌ای سرگشاده در اسفند ۱۳۸۸ خطاب به محمدرضا رحیمی، جابر ابدالی را متهم کرده بود که در جریان انتخابات مجلس هشتم، پول‌هایی را بین نامزدهای مجلس توزیع کرده و از آقای رحیمی خواسته بود که در مورد «منشا این پول‌ها» توضیح بدهد. صادق لاریجانی رییس قوه قضاییه در اوایل سال۹۰ با خبردادن از شناسایی و دستگیری «یک باند بزرگ مفاسد اقتصادی» در یکی از شرکت‌های دولتی گفته بود: افراد این باند توانسته‌اند با جعل اسناد دولتی و قضایی، میلیارد‌ها تومان به حقوق مردم و بیت‌المال خسارت وارد کنند که فقط اختلاس یک نفر از آنان شش‌میلیاردتومان است. اما رحیمی این اتهام‌ها را کذب خواند و این اقدامات را سناریویی برای مبارزه با دولت دهم خواند. وی در جواب این اتهامات گفته بود: اقدامات مخرب این افراد نشانه بیماری و دشمنی آنها با نظام است و اینکه خواسته یا ناخواسته در راستای اهداف دشمنان نظام قدم برمی‌دارند. حالا کمتر از دوماه از پایان دولت دهم رحیمی در مورد مسایل بیمه ایران مورد بازجویی قرار گرفته و یکی از نمایندگان مجلس خبر می‌دهد فرزند او هم در این مسایل نقش داشته است باید دید پایان پرونده هشت‌ساله بیمه ایران و محمدرضا رحیمی در روزهای آینده چه خواهد شد.

منبع: روزنامه شرق

:::

دیدگاه تازه‌ای بنویسید:

*

4 + 1 =