۰۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸

جریان‌شناسی احزاب و گروه های سیاسی (۸۸-۱۳۵۷)

جزوه «جریان‌شناسی احزاب و گروه های سیاسی (۸۸-۱۳۵۷)» برگرفته از سلسه مقالات حجت الاسلام و المسلمین رسول منتجب نیا در سایت شخصی خود است که پس از حوادث سال 88 منتشر شده اند.

«مبارزه» (رسانه تحلیلی خبری دانشجویان خط امام): جزوه «جریان‌شناسی احزاب و گروه های سیاسی (۸۸-۱۳۵۷)» برگرفته از سلسه مقالات حجت الاسلام و المسلمین رسول منتجب نیا در سایت شخصی خود است که پس از حوادث سال ۸۸ منتشر شده اند.

حجت الاسلام منتجب نیا می نویسد:

جریانات فرهنگی- سیاسی داخل ‌کشور‌ که هم‌اکنون در جامعه به صورت آشکار یا پنهان، بی‌پرده و یا زیر پوشش، موجود و فعال بوده و می‌باشند، عبارتند از:

۱- جریان خط امام. ۲- جریان بازار. ۳- جریان رادیکال حزب‌الله سال ۵۷ تا ۶۸٫ ۴- جریان ارتجاع و متحجّر. ۵- جریان ولایتی‌ها. ۶- جریان انجمن حجتیّه. ۷- جریان ملی- مذهبی‌ها. ۸- جریان روشنفکری دینی. ۹- جریان اصلاحات. ۱۰- جریان اصول‌گرایی. ۱۱- جریان آبادگران. ۱۲- جریان خط امام و رهبری. ۱۳- جنبش سبز. ۱۴- جریان‌گروه فشار. ۱۵- جریان لباس شخصی‌ها. ۱۶- جریان مصباح یزدی(فرقه مصباحیه). ۱۷- جریان لائیک. ۱۸- جریان ضدانقلاب. ۱۹- جریان اباحی‌گری و هرزگی. ۲۰- جریان وابسته به خارج.

اگرچه اذعان داریم‌که برخی از جریانات فوق‌الذکر، در برهه‌ای از دوران پس از انقلاب، با نام و عنوانی شناخته می‌شدند و در برهه‌ای دیگر با عنوان دیگر؛ و چه بسا‌که چند جریان در هم ادغام شده و به صورت جریانی و با نامی دیگر ظهور یافته باشند. و در نتیجه، ما تنها چند جریان فکری، فرهنگی و سیاسی را در جامعه مشاهده می‌کنیم. لکن به منظور تبارشناسی و‌ کالبدشکافی این جریانات و نیز شناخت و آگاهی دقیق از هویت و حقیقت آن‌ها، لازم است تا نسبت به هر یک از جریانات مزبور، نگاهی عمیق و واقع‌بینانه داشته باشیم.

جزوه «جریان‌شناسی احزاب و گروه های سیاسی (۸۸-۱۳۵۷)» را می توانید از اینجا دانلود کنید:

فرمت پابلیشر: jarayan shenasi siasi -montajabnia – publisher

فرمت پی دی اف: jarayan shenasi siasi -montajabnia

 

 

 

۱ دیدگاه

  1. مهدی :

    در این زمان که شناسوندن جریان‌های سیاسی در رسانه‌ها کمتر دیده می‌شه، مقاله‌ی خوبی رو تدوین کردین. ممنون از تلاش‌هاتون!

دیدگاه تازه‌ای بنویسید:

*

79 - 70 =