۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰ توصیه های یک فعال شبکه اجتماعی به حزباللهی ها

بصیرتی که اخلاق را زیر سوال می برد

تفاوت قرائت و تعدد دیدگاه در مدیریت یکی از مهمترین شاخصه های پیشرفت هر جامعه ای هست! اگر رئیس جمهوری اومد و گفت همه دیدگاههای من با رهبری یکی هست این شخص مطمئن باشید خائنه! چون هیچی از مدیریت سرش نمیشه و میخواد همه رو از کیسه رهبری هزینه کنه!!! وای بر این بصیرتی که ازش دم میزنیم و بخاطرش اخلاق که هیچ! شرف و انسانیت رو هم به اسمش له میکنیم!!!

facebook«مبارزه» (رسانه تحلیلی خبری دانشجویان خط امام) – سرویس جامعه مجازی: مصطفی نجفی از فعالان شبکه اجتماعی فیسبوک، مطلبی خطاب به فعالان مذهبی شبکه های اجتماعی در نقد رفتارهای رادیکال ذیل عنوان «بصیرت» و «جنگ نرم» نوشته که نکات قابل تأملی در آن به چشم می خورد.

دیدگاه های این فعال سایبری اگرچه لزوما با مواضع سیاسی «دانشجویان خط امام» تطبیق ندارد، اما می تواند در روشن شدن اذهان دانشجویان و جوانان اصولگرا رهگشا باشد و لذا عینا در سرویس جامعه مجازی «مبارزه» منتشر می شود:

اپیزود اول) سال ۳۷ ه.ق :: جنگ صفین:: در حساسترین لحظات جنگ؛ شعار “لاحکم الالله” سپاه علی را از هم پاشید و نتیجه ی جنگ را به حکمیت و نهایتا فریب ابوموسی اشعری کشاند؛ سازنده ی این شعار یک یهودی تازه مسلمان شده ی یمنی بود در سپاه علی!! (تاریخ طبری)

اپیزود دوم) ۱۹۹۰ میلادی::: اتحاد جماهیر شوروی::: در اواخر عمر دولت گورباچف؛ موسسه “ندای آزادی” در شوروی ـ با دادن پول و اسناد جعلی به روزنامه نگاران وابسته به حزب کمونیست ـ رسماً حزب کمونیست را از درون به جان هم انداخت؛ بعد از فروپاشی شوروی و پناهندگی رئیس این موسسه به آمریکا ـ ۱۵۰ نویسنده و روزنامه نگار به دفتر گورباچف رفته و از حماقت و ندانم کاری خود در آنچه که به بعنوان “شفاف سازی” انجام میدادند رسماً عذرخواهی و اظهار ندامت کردند.

اپیزود سوم) ۱۳۸۲ ه.ش :::: چین ::: به دلیل شیوع بیماری سارس و کشته شدن ۱۳۰هزار نفر در چین ـ یازده میلیارد دلار خسارت اقتصادی به این کشور وارد شد؛ بعد از شش ماه دولت چین ـ درمقابل چشمان بهت زده ی همه مردم دنیا ـ ۴۰۰ پزشک و ۲۰۰ روزنامه نگاری که مستقیما از CIA بابت ساختن و انتشار اسامی جعلی کشته شدگان ـ پول دریافت کرده بودند را در یک زمین بسکتبال اعدام جمعی نمود!!

اپیزود چهارم) ۱۳۸۸-۱۳۹۲ ::: جمهوری اسلامی ایران : ….

دوست عزیز …. و متاسفانه به ظاهر ارزشی و مذهبی من!!

با سلام و عرض ادب

اگر میخواهی آیندگان وقتی در تاریخ، اپیزود چهارم رو درمورد من و تو می خوانند؛ مانند سه اپیزود قبل به میزان حماقت ما فکر نکنند؛ تا دیر نشده به خودت بیا!!

میرحسین موسوی + علی اکبرهاشمی رفسنجانی + سید محمدخاتمی + محمود احمدی نژاد = ۹۲% تاریخ پر فراز و نشیب جمهوری اسلامی ایران!! یعنی ۳۲ سال از ۳۵ سال!!

تویی که از صب تا شب ـ چهارتا لغت انداختی گوشه ی لپت و همش داری اینا رو میکوبی!! کی میخواد شعورت برسه که دشمن داره مردم رو از ادامه حیات سیاسی انقلاب ناامید میکنه؟!!

کی دیگه میخوای بفهمی اگه همه این دولتها فاسد و خراب بودند؛ پس دانشمندای تو از گور باباشون آوردند سانتریفیوژ ساختن؟؟ رادیو دارو ساختن؟ اینهمه دستاورد نظامی و دفاعی ساختن؟؟؟؟

دولت میرحسین موسوی به هر جون کندنی بود؛ در هشت سال جنگ تحمیلی کشتی به گل نشسته و از هم پاشیده ی انقلاب و اقتصاد ویران شده ی کشور رو مدیریت کرد تا مردم مثل آنچه در دهه ۱۹۸۰ شوروی اتفاق افتاد به قحطی و آدمخواری نیفتن!!

دولت هاشمی رفسنجانی زیربنایی ترین دستاوردهای اقتصادی این کشور رو پایه گذاشت و در شرایطی که استخراج نفت برای ما ۸ دلار درهربشکه تموم میشد و از ما نفت رو بشکه ای ۷٫۵ دلار میخریدند (ینی نیم دلار زیر قیمت تموم شده) تونست اقتصاد از هم پاشیده ی ایران رو مدیریت کنه و آنچه که امروز شما تحت عنوان انرژی هسته ای یاد میکنید تلاشهای این مردم بزرگ در جذب دانشمندان هسته ای شوروی بعد از فروپاشی شوروی بود.

دوران سید محمد خاتمی؛ دورانی شاید ناآرام از لحاظ سیاسی بود ولی دورانی بسیار شکوفا از لحاظ صنعت و صنایع مادر بود! در زمان این مرد بود که با هر ترفند و بدبختی تونست بعداز ۲۰ سال وامی که هرسال همه ی کشورهای دنیا میرن عین آدمیزاد از بانک جهانی میگیرند و ما بخاطر قانون داماتوی آمریکا ازش محروم شدیم رو جذب کنه ـ برای اولین بار بعد از انقلاب ـ یک میلیارد دلار وام به ایران تعلق گرفت و باعث شد تا مثلا کارخونه فولاد اصفهان برشکسته نشه؛ کشاورزی ایران منهدم نشه؛ صنایع مادر مثل داروسازی مثل مخابرات و… روی پا بایسته و شکوفا بشه!

محمود احمدی نژاد هم واقعا در این هشت سال مردانه کار کرد؛ طرحهای بزرگی که این دولت پایه گذاشت!! خدماتی که به مناطق محروم داشت!! … هرگز فراموش نمیکنم سال ۸۶ رو که ترکمنستان بعد از ۳۰ سال معاهده ی گازی؛ یکباره گاز شمال کشور رو قطع کرد و دولت مجبور شد در عرض یک هفته گاز رو از جنوب ایران به شمال برسونه! اگر سرمای ۵۰- درجه بیابونهای اراک ندیده بودم نمیگفتم!! دولت در عرض چهار روز ۱۶ برابر ظرفیت گازرسانی موجود در کشور رو از بوشهر به تهران و بعد به رشت و شمال ایران رسوند!!

این افراد بزرگترین مفاخر ملی ایران هستند که به شخصه به تک تکشون افتخار میکنم و دست شون رو میبوسم!

و تو ای دوست قدرنشناس من!! تو چه کردی که اینقدر طلبکاری؟؟؟

در کجای دنیا با نخبگان سیاسی خود اینگونه رفتار میکنند که ما میکنیم؟؟ در کجای دنیا اسم تفاوت دیدگاه و تعدد نگاه مدیریتی رو انحراف و التقاط و اعوجاج میذارن؟؟

کی و در کجا گفته که همه رئیس جمهورا الزاماً باید دیدگاهشون با رهبری یکی باشه؟

تفاوت قرائت و تعدد دیدگاه در مدیریت یکی از مهمترین شاخصه های پیشرفت هر جامعه ای هست! اگر رئیس جمهوری اومد و گفت همه دیدگاههای من با رهبری یکی هست این شخص مطمئن باشید خائنه! چون هیچی از مدیریت سرش نمیشه و میخواد همه رو از کیسه رهبری هزینه کنه!!!

وای بر این بصیرتی که ازش دم میزنیم و بخاطرش اخلاق که هیچ! شرف و انسانیت رو هم به اسمش له میکنیم!!!

خدا نکنه آن روز منو تو زنده باشیم و ببینیم؛ ولی شاید فردا روزی که این انقلاب به زمین خورد؛ فلان روزنامه نگار به ظاهر ارزشی و فلان اخوند هیئتی رو که هرروز دارن آتش این فتنه رو بیشتر میکنن رو در آغوش عموسام ببینی و بفهمی یه عمره به اسم بصیرت داری تیشه به ریشه این نظام و این مملکت میزنی!!

اون روز تاسف خوردن بخدا هیچ فایده ای نداره! اون روز فقط باید آماده ی محاکمه شدن در محکمه ی عدل خون شهدا باشیم که چطور شد که آنطور که نباید میشد شد!!

دیدگاه تازه‌ای بنویسید:

*

51 + = 60