مهرنامه: ارگانِ تبلیغاتیِ گرایشِ راست نولیبرال محافظهکار
برای تنویر افکار عمومی میپرسیم که در شرایطی که طیف نواندیش مسلمان از داشتن هرگونه رسانه و نشریهای محروم است، چگونه است که تاخت و تاز و تمسخر آراء شریعتی در جمهوری اسلامی نه تنها مباح که مستحب است؟
«مبارزه» (رسانه تحلیلی خبری دانشجویان خط امام) – سرویس جامعه مجازی: دکتر احسان شریعتی در واکنش به پرونده اخیر ماهنامه «مهرنامه» درباره دکتر شریعتی، در صفحه فسبوک خود (Ehsan Shariati) نوشت:
“ماهنامه “مهرنامه” در ایام سالگرد شهادت دکتر شریعتی پرونده ای درباره دیدگاههای اقتصادی وی منتشر ساخته و با خوانشی سخیف و یکسونگرانه، سعی بلیغ در مخدوش جلوه دادن نظرات واقعی او نموده است. از آنجا که در وانفسای قحط الجراید آزاد و وزین در گذشته تلاش داشتهایم از هر نشریهی مستقلتری پشتیبانی نماییم و با این مجله نیز چند بار همکاری کردهایم، اما گویی این نشریه دیگر نه محل تضارب آراء و نقد و بحث متقابل بلکه به سطحِ نوعی ارگانِ تبلیغاتیِ گرایشِ ٫راست نولیبرال محافظهکار٬ و فاقد حداقل معیارهای علمی و بیطرفی پژوهشی، تنزل یافته است (و البته در گذشته نیز کمابیش همه چیز در آن یافت میشد)، لذا منبعد از ادامه هرگونه همکاری معذور خواهیم بود. و برایشان آرزوی هدایت بسوی چشمانداز بورژوازی لیبرال ملی سلیم النفس را داریم و اجتناب از ورطهی بورژوازی رانتیِ دلالِ مسلط و طلبکار را!
پاسخ این پروندهسازی ٫اقتصادی٬ را نیز به شکل اثباتی و در نشریات مستقلتر ارایه خواهیم کرد. فقط برای تنویر افکار عمومی میپرسیم که در شرایطی که طیف نواندیش مسلمان از داشتن هرگونه رسانه و نشریهای محروم است، چگونه است که تاخت و تاز و تمسخر آراء شریعتی در٫ جمهوری اسلامی٬ نه تنها مباح که مستحب است؟ (ا.ش.)”
وی در کامنت ها هم توضیح داده:
“مقالات آن پرونده در اینترنت موجود نیستند وگرنه لینک مطالب رامیآوردیم. دیدگاههای اقتصادی شریعتی (و سمینارهایی که در این موضوع برگزار شدهاند) را نیز میتوانید بصورت منظم در سایت «بنیاد شریعتی» بیابید.”
“طبیعی است که هر نشریهای دارای خط فکری خاص باشد، اما اگر بخواهد اعتبار عمومی هم داشته باشد، هنگام نقد و قضاوت درباره دگراندیشان، نه تنها باید، بصورت پسینی، به آشنایان آن اندیشهها نیز حق پاسخگویی بدهد، بلکه ارجح است که بصورت پیشینی، فضای بحث له و علیه در آن موضوع را ایجاد کرده باشد.”
:::