تشدید اختلاف در جنبش عدالتخواه دانشجویی
شورای عمومی جنبش عدالتخواه دانشجویی به عنوان بالاترین نهاد تصمیمگیر اتحادیه، با حضور اعضا در برنامههای جریان همسو با جبهه پایداری که انتقاد رادیکال از دولت را در دستور کار قرار دادهاند مخالفت کرده است. در آخرین حلقه از این وقایع، جنبش عدالتخواه دانشجویی انتساب فرشید جعفری به عنوان عضو این جنبش که در همایش «دلواپسیم» به نمایندگی از این جنبش دانشجویی سخنرانی کرده بود را تکذیب کرد.

در انتخابات گذشته از ابتدا نام سعید جلیلی به عنوان یکی از گزینههای اصلح جبهه پایداری و جریان آیت الله مصباح در کنار نام کامران باقری لنکرانی مطرح میشد که البته با توجه به انفعال سعید جلیلی در آن مقطع، فعالان جنبش عدالتخواه موضع مثبتی نسبت به این تبلیغات جبهه پایداری نداشتند.
همچنبن از ابتدای فعالیت جنبش عدالتخواه در آغاز دهه هشتاد تا کنون اختلافات عمیقی میان این جریان و جریان آیت الله مصباح وجود داشته که از مصادیق آن میتوان به انتقاد آنان از تخطئه دکتر علی شریعتی توسط آقای مصباح و اطرافیان ایشان اشاره کرد.
اما در جریان انتخابات گذشته، جبهه پایداری پیش از آنکه سعید جلیلی تصمیم خود را برای ورود یا عدم ورود به انتخابات اعلام نماید، باقری لنکرانی را به عنوان کاندیدای اصلحتر میان زمین و آسمان (تعبیر آیت الله مصباح) معرفی کردند که دلخوری شدید هواداران سعید جلیلی و از جمله بخشی از اعضا و اعضای سابق جنبش عدالتخواه را در پی داشت.
اندکی پس از این ماجرا، سعید جلیلی با حمایت این گروه وارد انتخابات شد و تنها به واسطه اقدام شورای نگهبان در ردصلاحیت باقری لنکرانی بود که جریان پایداری به سعید جلیلی روی آورد و تقابلات این دو جریان به تعامل تبدیل شد.
شکست سعید جلیلی در همان دور اول انتخابات، هواداران او را در معرض انتقادات تند هواداران باقر قالیباف قرار داد که معتقد بودند رادیکالیسم جریان مصباح مانع از وحدت اصولگرایی و شکست آنان در انتخابات شده است. این تقابل و نیز تقابل شدید با دولت روحانی، اختلافات داخلی جریانات هوادار سعید جلیلی را کمرنگ تر کرد، به نحوی که امروز به نطر نمیرسد خبری از انتقادات گذشته جنبشیهای طرفدار جلیلی به مواضع آقای مصباح و جبهه پایداری باشد.
البته تشکیلات جنبش عدالتخواه در انتخابات گذشته از هیچ کاندیدایی حمایت نکرد، همچنان که بخش دیگری از بدنه این تشکل هوادار کاندیدای عدالتخواه دیگری بودند که در میان بهت و تعجب ایشان، توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد. به همین جهت شورای عمومی جنبش عدالتخواه دانشجویی به عنوان بالاترین نهاد تصمیمگیر اتحادیه، با حضور اعضا در برنامههای جریان همسو با جبهه پایداری که انتقاد رادیکال از دولت را در دستور کار قرار دادهاند مخالفت کرده است.
مصداق بارز این همرنگی، همایش اخیر در نقد توافقنامه ژنو و عملکرد تیم دیپلماسی دولت روحانی است که با عنوان «دلواپسیم» و با حضور چهرههای مختلف موافق سعید جلیلی در انتخابات ۹۲ برگزار شده است، موضوعی که متن و حواشی آن مورد انتقادات جریان مختلف قرار گرفته است.
در آخرین حلقه از این وقایع، جنبش عدالتخواه دانشجویی با صدور اطلاعیهای، انتساب فرشید جعفری به عنوان عضو این جنبش که در همایش «دلواپسیم» به نمایندگی از این جنبش دانشجویی سخنرانی کرده بود را تکذیب کرد.
در اطلاعیه جنبش عدالتخواه دانشجویی که توسط جریان هوادار سعید جلیلی (که اداره سایت رسمی اتحادیه را در اختیار دارند) تکذیب شده، تأکید شده است:
«به اطلاع عموم میرساند جلسه شورای عمومی عدالتخواه دانشجویی در تاریخ ۹۳/۲/۱۱ برگزار گردید. این جلسه آقای فرشید جعفری عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی استیضاح و عضویت ایشان در شورای مرکزی جنبش عدالتخواه لغو شد. بدیهی است در اولین جلسه شورای مرکزی، دبیر و سخنگوی جدید جنبش معرفی میشوند، لذا در روزهای آینده مواضع رسمی جنبش تنها از طریق سایت رسمی این اتحادیه اعلام میشود.»
حال باید دید تشکلهای منتقد جریان سعید جلیلی در بدنه تشکیلات عدالتخواه در ادامه این اختلافات چه موضعی اتخاذ خواهند کرد. همچنان که این روزها اختلافات داخلی انجمن های اسلامی درون و بیرون از طیف شیراز دفتر تحکیم وحدت هم ادامه دارد. اختلافاتی که نهادهای مسئول دانشگاهی در آن بیطرف نیستند و بر آتش مجادله بیش از دیگران می دمند.
:::::
سایت رسمی جنبش عدالتخواه ۱۷ اردیبهشت این موضوع رو تکذیب کرده شما ۳ روز بعد یه تحلیل روی یک خبر تکذیب شده می زنید واقعا که تو همه زمینه ها اینقدر دیر از خواب بیدار می شید
البته اگه بیدار بشید.
۱- ظاهرا شما تفاوت میان خبر و گزارش را نمی دانید. گزارش (خصوصا گزارش تحلیلی) لزوما مثل خبر مستلزم ارزشهای خبری و عنصر زمان مندی نیست.
۲- همانطور که در متن گزارش آمده، سایت جنبش در دست جناح هوادار آقای جلیلی است و طبق اطلاعات رسیده به ما، تکذیبیه آنان صورت قانونی ندارد.
۳- انشاء الله همه بیدار شوند، خصوصا از خواب های انتخابات سال گذشته. بالاخره یک سال گذشته، کم کم دارد دیر می شود.
اونوقت این شورای مرکزی نمی دونسته سایت جنبش دست یکی دیگه هست که گفته در روزهای آینده موضعش رسمیش رو فقط رو سایت می زنه
بر طبق اطلاعیه دوم شورای مرکزی، بعد از اطلاعیه اول، سایت توسط طیف پایداری هک شده است
http://edalatkhahi.org/?p=8
شورای مرکزی جنبش نمی دونسته که عده ای اینقدر بی اخلاق هستند که حاضرند سایت جنبش رو بشکل غیرقانونی بدست بگیرند و در اقدامی بی سابقه از سوی شورای نظارت بیانیه بدن.
شورای مرکزی جنبش به دوستان خوشبین بوده. اما نمی دونسته که اینها تلافی شکست جلیلی در انتخابات رو می خوان سر هر کسی که باهاشون اختلاف نظر دارند در بیارن.
فرشید جعفری نزدیک به جبهه پایداری است ؟ از جکهای بزرگ قرن بود واقعا .
فرشید جعفری رئیس ستاد جوانان جلیلی در شیراز بود.
بعدشم جعفری یه بازیچه بیشتر نیست این وسط، بزرگتراش هم که معلومه چیکاره ان. سید مصطفی موسوی، سید حسن موسوی فرد، صادق شهبازی، مرتضی فیروزآبادی و … . بازی گردانان اصلی این ماجرا این اقایان هستند که معلوم است چکاره اند.