۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲

تبیین تمایز اسلام با اسلام داعشی در محافل عزاداری محرم

اینکه محرم، اسلام را بیمه می‌کند به دلیل همین بحث‌ها و توجه‌ها پیرامون موضوعات روز در این ایام است و امروزه نیز مساله‌یی که باید مورد بحث در محافل عزادارای محرم وصفر باشد، تفاوت میان اسلام مکتب شیعی امیرالمومنین(ع) و اسلام داعشی است.

مبارزه(رسانه تحلیلی خبری دانشچویان خط امام):

نوه حضرت امام(ره) با بیان اینکه آنچه اسلام را امروز بیمه می‌کند، شناخت اسلام ناب محمدی و تمایزش با اسلام‌های ساختگی است، بر ضرورت تبیین تمایز اسلام ناب با اسلام داعشی در محافل عزاداری محرم تاکید کرد. به گزارش ایسنا، گزیده اظهارات حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در دیدار با اعضای کمیته‌های پشتیبانی، اجرایی و اطلاع‌رسانی هیات وکانون خادم الرضا(ع) قم به شرح زیر است:

 

مهم‌ترین مساله اسلامی در هر دوره از تاریخ در این ایام مورد توجه و بحث جدی قرار می‌گیرد، در برهه‌یی مساله کشف حجاب، مبارزه با رژیم شاهنشاهی و در برهه‌های دیگر مساله جنگ و ضرورت دفاع در برابر متجاوز و همین‌طور که به جلو حرکت می‌کنیم در هر محرم دغدغه‌های اسلام مورد بحث و توجه است.

 

اینکه محرم، اسلام را بیمه می‌کند به دلیل همین بحث‌ها و توجه‌ها پیرامون موضوعات روز در این ایام است و امروزه نیز مساله‌یی که باید مورد بحث در محافل عزادارای محرم وصفر باشد، تفاوت میان اسلام مکتب شیعی امیرالمومنین(ع) و اسلام داعشی است.

 

می‌توان از تهدید داعش به عنوان فرصت استفاده کرد، باید به گوش جوانان و دنیا برسانیم که اسلام علوی و اسلامی که امام(ره) از آن دم می‌زند، با اسلامی که داعش معرفی می‌کند، تفاوت دارد.

 

مولفه اصلی تفاوت میان اسلام شیعه با اسلام داعش، بحث ولایت است و ما مفهومی به نام ولایت داریم که آنها ندارند.

 

عقلانیت، نور و عطوفت ولایت، تمام رفتار شیعه را براساس عطوفت و اخلاق قرار می‌دهد و شیعه همیشه در مقام دفاع بوده و متجاوز و درنده خو نیست، ولی وقتی این شاکله را از آن بگیریم سلفی می‌شود که باید این نقاط تمایز بیان شود و از تهدید داعش به عنوان فرصت استفاده کنیم.

 

به قدری که اینها ضربه به اسلام زده‌اند، دیگران نزده‌اند واین باید به گوش جهانیان برسد که داعش، اسلامی نیست.

 

اگر شخصی در مسیر اهل بیت(ع) با صدق قدم بردارد، به‌طور قطع موفق خواهد بود.

 

این موفقیت به شرطی محقق خواهد شد که قصد تقرب وجود داشته باشد و اگر برای فردی هزار مشکل به وجود آمده و حتی نتواند جلسه عزاداری برپا یا در آن شرکت کند، ولی قصد خدمت در مسیر اهل‌بیت(ع) و قربت در آن فرد وجود داشته باشد، به موفقیت رسیده است.

 

اگر این قصد نباشد و سنگین‌ترین جلسه عزاداری هم برگزار شود و هیچ مشکلی هم در اجرای آن برنامه نباشد، آن دنیا بهره‌یی نبرده است.

 

برای برگزاری مجالس اهل بیت(ع) نیت خود را خالص کنیم، یکی از ارکان فرایند تبلیغ تشیع، محرم وصفر به خصوص دهه اول محرم است و در این ایام گوش‌ها آماده است تا هیات‌ها پیام خود را به گوش عاشقان اباعبدالله الحسین‌(ع) برسانند.

::::

دیدگاه تازه‌ای بنویسید:

*

+ 64 = 69