۰۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱

تقلیل معاونت امور جوانان به دفتر ازدواج و طلاق در دولت یازدهم

آیا دولت انتظار دارد جوانان به چنین بی‌تدبیری و ناتوانی مدیرانش امیدوار باشند؟ آیا جوانان فقط ابزار رای‌آوری و به قدرت رسیدن دولت هستند؟ آیا وزیر ورزش و جوانان که در زمان اخذ رای از مجلس برنامه‌های بلندبالایی را برای امور جوانان ارایه کرد، تعهداتش به جوانان را فراموش کرده است؟ آیا دولت انتظار حمایت جوانان از برنامه‌ها و فعالیت‌های آینده خود را دارد؟

مبارزه(رسانه تحلیلی خبری دانشجویان خط امام):

بار دیگر با نزدیک شدن به هفته جوان زمزمه‌هایی از مسایل جوانان در رسانه‌ها شنیده می‌شود و جوانان شاهد اهمیت شعاری خود از زبان مسوولان مرتبط و غیرمرتبط خود هستند.
جوانان که با موضوعات بسیار دست و پنجه نرم می‌کنند تا کوله‌باری پر‌توشه برای آینده خویش گردآورند، حیرت‌زده و نگران از عوام‌زدگی و تخفیف مسائل‌شان در دولت یازدهم و به خصوص وزارت ورزش و جوانان به سر می‌برند.
جوانان که در برابر موضوعات مهمی همچون هویت فردی، اجتماعی و ملی با چالش‌های فراوانی مواجهند و از سرگشتگی و سرگردانی تحصیلات بی‌هدف و بی‌ثمر دچار یأس و ناامیدی شده‌اند و از بحران اشتغال و اقتصاد رنج وافر می‌برند و با معضل مسکن به مثابه یک درام دردناک روزگار سپری می‌کنند، و بر فضای فرهنگ و هنر مرسوم کشور نقد و نظر دارند و از نداشتن برنامه‌ها و الگوهای فراغتی و تفریحی لذت‌بخش و سالم دردمندند و خود را از فضای واقعی زندگی دور کرده و به فضای مجازی پناه برده‌اند تا شاید احساسی از زندگی را دریابند و… امروز می‌بینند که در دو سال گذشته که دولت تدبیر و امید بر سر کار آمده است، تنها و تنها موضوعی که توسط معاون کهنسال امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان می‌شود موضوع ازدواج و طلاق است.
جوانان با خود می‌اندیشند آیا نشانه تدبیر در این دولت این است که آخرین اولویت جوانان که ازدواج است به عنوان تنهاترین و مهم‌ترین اولویت جوانان توسط مسوول مستقیم امورجوانان مطرح شود و در این رابطه نیز غیر از شعار و برنامه‌های نمایشی و جشنواره و مصاحبه‌های تکراری، اقدامی صورت نگیرد.
آیا دولت انتظار دارد جوانان به چنین بی‌تدبیری و ناتوانی مدیرانش امیدوار باشند؟ آیا جوانان فقط ابزار رای‌آوری و به قدرت رسیدن دولت هستند؟ آیا وزیر ورزش و جوانان که در زمان اخذ رای از مجلس برنامه‌های بلندبالایی را برای امور جوانان ارایه کرد، تعهداتش به جوانان را فراموش کرده است؟ آیا دولت انتظار حمایت جوانان از برنامه‌ها و فعالیت‌های آینده خود را دارد؟
متاسفانه در دو سال گذشته شاهد این بوده‌ایم که دو بهانه مهم اما بی‌پایه و اساس برای ضعف عملکرد حوزه جوانان توسط وزارت ورزش و جوانان مطرح شده است.
بهانه اول: تلفیق اشتباه جوانان با ورزش می‌باشد که وزیر ورزش و جوانان مکرر اعلام کرده است که ما تلاش می‌کنیم حوزه جوانان مستقل شود و به همین بهانه ازجدی گرفتن تعهدات و برنامه‌های خویش عدول کرده است. معاون وی نیز با تکرار همین موضوع از پیگیری مسائل اساسی جوانان بازمانده است. در حالی که وزیر محترم در زمان رای‌گیری از مجلس به خوبی شرایط ادغام را می‌دانسته که بر اساس آن برنامه‌های جوانان را تقدیم مجلس کرده است.
بهانه دوم: کمبود اعتبار و منابع مالی اعلام شده است. در حالی که همگان می‌دانند که سازمان ملی جوانان یا معاونت امور جوانان قرار نیست دارای اعتبار مستقل بزرگی باشد بلکه باید به مدیریت و ساماندهی تمامی منابع دولتی، عمومی و خصوصی که در تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌ها قرار دارد، بپردازد. باید بدانیم که دولت منابع فراوانی برای امور جوانان در بخش‌های مختلف اختصاص داده است اما ضعف مدیریت در هماهنگی و سیاستگذاری و ساماندهی این منابع باعث هدررفت یا غیرمنسجم بودن برنامه‌ها و آثار آنها شده است.
لذا باید پذیرفت که مساله جوانان بیش از هر چیزی به درک درست مدیریتی از موضوع و منابع رسمی و غیررسمی آن دارد تا با اشراف و آگاهی نسبت به آنها ساماندهی منابع به نفع اولویت‌های اساسی جوانان انجام گیرد.
جامعه جوان ایران از آقای روحانی انتظار دارد تا نسبت به مسائل اساسی جوانان حساسیت داشته باشند و نسبت به اصلاح وضع نامطلوب دو سال گذشته حوزه جوانان اقدام فوری کنند و جوانان امیدوار به برخورد مدبرانه دولت یازدهم را از ادامه چنین روند غیرمسوولانه‌ای ناامید نسازند.

منبع: اعتماد

::::

دیدگاه تازه‌ای بنویسید:

*

2 + 5 =