اعلام جدایی مجمع دانشجویان حزب الله دانشگاه علم و صنعت از جنبش عدالتخواه دانشجویی

ettelaeeye

مجمع دانشجویان حزب الله دانشگاه علم و صنعت ایران، به دلیل پاره ای از مشکلات تشکیلاتی با جنبش عدالتخواه دانشجویی و نیز تغییر کارکرد آن، جدایی خود را از این اتحادیه اعلام می دارد و از امروز هیچگونه ارتباط تشکیلاتی با اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی ندارد.

عکس یادگاری با دانشجویان عدالتخواه و دولت مدعی عدالتخواهی

edalat

این دوست ما حالا در یک نهاد نیمه‌دولتی کار می‌کند. برخلاف ما، متأهل شده و زندگیش سر و سامانی گرفته. بعضا تریبونی هم در اختیارش قرار می‌گیرد که حرف‌های علمی و بعضا سیاسی خود و همکارانش را بزند. سرش شلوغ است، اما کاملا آرام گرفته است. از آتشِ درون دیروز که بعضاً زیادی هم داغ بود، خبری نیست....

درس‌هایی از سرنوشت شوراهای کارگری شوروی برای تشکل‌های دانشجویی ایران:

از عدالت‌خواهی تا جمعیت‌خواهی!

edalatkhahi

تقلیل اولویت‌های پیشرفت نظام به مسائلی چون افزایش جمعیت، اگر نگوییم در کلیت غلط است - به واسطه تعارض افزایش منابع انسانی با منابع مادی، فساد گسترده و وابستگی در اقتصاد فعلی، ناکارآمدی ساختارها برای جذب نیروی انسانی که به ادامه روند خروج نخبگان انجامیده است و... - لااقل در اولویت مسئله مورد تردید است. وظیفه جنبش دانشجویی نه تبلیغ این سیاست‌ها که انتقاد صریح از آنها است.

استعفای عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه در اعتراض به دخالتهای بیرونی

esteefaa

یکی دیگر از مشکلات مجموعه این است که بر خلاف اسم خود که جنبش عدالتخواه دانشجویی است متاسفانه نمی توان آن را دانشجویی دانست شرط دانشجویی بودن یک تشکل استقلال آن است، ورود برخی نهادهای حکومتی استقلال افراد مشغول فعالیت در مجموعه را مختل کرده است و اجازه پیاده کردن نظرات را به افراد نمی دهند.

اعتراض و استعفای عضو شورای نظارت بر جنبش عدالتخواه

KHOJEGI

اینجانب استعفای خودم را از شورای نظارت جنبش عدالتخواه دانشجویی را به هیئت عالی نظارت اعلام میدارم. مطمئنا در آینده راحتتر میشود قضاوت کرد که چه کسانی و چه نهادهای مرتبط با حاکمیت و دولت به دنبال پیگیری خط و تریبون کردن جنبش برای خواسته های خودشان بوده اند. طبیعی مینماید تصمیمات شورای نظارت همانطور که پیش از این در اکثر موارد مطابق خواست و نظر و حتی در موارد بسیاری بدون اطلاع و پرسش از بنده بود پس از این به طور کامل با خواست و نظر دو عضو دیگر شورای نظارت خواهد بود.

برگزاری جلسه شورای عالی نظارت برای تعیین تکلیف جنبش عدالتخواه دانشجویی:

از ستاد سعید جلیلی تا همایش دلواپسیم

edalatkhahi 2

بخشی از فعالان سابق جنبش عدالتخواه که امروزه در موسسه ایتان (مرکز پژوهشی زیر نظر دفتر همکاریهای علمی ریاست جمهوری و «مرکز الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت») اشتغال دارند و سال گذشته ستاد انتخاباتی سعید جلیلی با عنوان «حیات طیبه» را اداره می‌کردند، تلاش دارند «جنبش عدالتخواه دانشجویی» را در مسیر مورد نظر خود پیش ببرند.

اطلاعیه دوم جنبش عدالتخواه دانشجویی درباره اختلافات تشکیلاتی

هشدار جنبش عدالتخواه درباره سوء استفاده از سایت اتحادیه

edalatkhahi

پس از نشر تکذیبیه جنبش عدالتخواه در سایت رسمی اتحادیه و گزارش روزنامه شرق درباره عدم حمایت جنبش از همایش «دلواپسیم»، سایت جنبش از دسترس شورای مرکزی خارج و مطلب جدیدی توسط شورای ناظر اتحادیه روی سایت قرار گرفت که اخراج جعفری از شورای مرکزی را تکذیب می‌کرد. حال جنبش عدالتخواه اطلاعیه دومی منتشر کرده که خبر از یک اقدام غیراخلاقی در قبال مواضع رسمی اتحادیه می‌دهد.

پس لرزه‌های انتخابات 92 بر سر همایش «دلواپسیم» ادامه دارد:

تشدید اختلاف در جنبش عدالتخواه دانشجویی

edalatkhahi 2

شورای عمومی جنبش عدالتخواه دانشجویی به عنوان بالاترین نهاد تصمیم‌گیر اتحادیه، با حضور اعضا در برنامه‌های جریان همسو با جبهه پایداری که انتقاد رادیکال از دولت را در دستور کار قرار داده‌اند مخالفت کرده است. در آخرین حلقه از این وقایع، جنبش عدالتخواه دانشجویی انتساب فرشید جعفری به عنوان عضو این جنبش که در همایش «دلواپسیم» به نمایندگی از این جنبش دانشجویی سخنرانی کرده بود را تکذیب کرد.

مواضع جنبش عدالتخواه دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب

مواضع انتقادی جنبش عدالتخواه دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب

didar

یکی از مسائلی که در این زمینه وجود دارد، ورود مجموعه های نظامی در سیاست، اقتصاد و فرهنگ است. سوال اینجاست که به نظر رهبر معظم انقلاب حدومرز ورود نیروهای نظامی در عرصه های گوناگون تا کجاست؟ چه تدبیری بایستی اندیشیده شود تا این نهادها عرصه را بر گروه های خودجوش مردمی تنگ نکنند؟ علاوه بر این، رهبر معظم انقلاب کدام ساختار حکومت را موظف به نظارت بر این نهادهای نظامی جهت جلوگیری از انحراف آنها می دانند؟